Árnyékolástechnika

Kiegészítők nyílászáróhoz

Ablakgyártás

Hungarian Croatian Czech English German Romanian Serbian

KeresésPDF  | Nyomtatás |  E-mail

ablakok

Cégünk a kiváló minőségű és kiemelkedő műszaki adatokkal rendelkező Horizont Ps profilból is gyártja nyílászáróit, a magas elvárásokhoz igazodva.  horizont ablak A rendszer magasan variabilis és lehetövé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm – töl 40 mm-ig. Ez a lehetöség kihasználható a magas höszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedö igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a szines és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külsö részére. A belsö oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része. A HORIZONT PS ® penta plus profilrendszer 7 légkamrás!

A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelelö merevítök használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyü használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. A HORIZONT PS® penta plus  profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalakényag hozzáadása nélkül.

HORIZONT PS ® penta plus profilrendszer talán legkiemelkedöbb tulajdonsága közé tartozik a U f = 1,08 W.m -2 . K -1. höátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedöbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális höátbocsájtásra az egész ablakon.
A merevítö az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hömérséklettel. A tok beépítési mélysége 75 mm a szárnyé 80 mm. A modern kivitelezés az szárnynál megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet. Közel 20 színből választhatja ki a ablaka megjelenését.

olcsó ablak


Választható színek, ablakhozA HORIZONT PS ® penta plus penta plus konstrukciólag hétlégkamrás profilrendszernek lett tervezve. A fö profilok beépítési mélysége 75 mm, az ablakszárnynál pedig 80 mm. A két alap lista használatánál 24 és 40 mm üveg használatára van lehetöség. A HORIZONT PS ® penta plus profilrendszerek el vannak látva 16 mm „euronúttal“. A tok és szárny közti távolság mérete 12 mm. Az euronút 13 mm-re van behelyezve a tokhoz viszonyítva. Ezek az univerzális méretek lehetövé teszik bármely európai vasalat használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenálóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen.


A további kiegészítök a HORIZONT PS ® penta plus profilrendszer használatánál a sorolók, forrasztható sarkok stb., az ebben a katalógusban felsoroltak, úgymint az egyes technologiák megkell hogy egyezzenek a HORIZONT PS ® penta plus feldolgozói számára. A nem megfelelö kiegészítök használata, amik nincsenek kipróbálva, befolyásolhatják a végtermék minöségét. Ha mégis a feldolgozó e mellett dönt, szükséges a változásokat átkonzultálni a HORIZONT PS ® penta plus gyártójával. Az alapanyag tulajdonsága színtartó, nem igényel felületkezelést és hosszú élettartamú. A gyártáshoz mindig primer alapanyag van használva, újrahasznosított hulladék hozzáadása nélkül. Minden profil a PRO Nature ® védjegyet viseli.

 

 

 

ablakos